Tervetuloa kotiin

Kuvagalleria

HB UEM400

banneri UEH380

HB-Betoni laatua!

GDL_objektit_354x82.jpg

etusivubannerri UEH380

HB Betoniteollisuus Oy on yksi maamme suurimmista betonituoteteollisuuden yrityksistä. HB on luotettava ja osaava kotimainen harkkovalmistaja ja kiviosatoimitusten toimittaja. Tutustu harkkotuotteisiimme tarkemmin ja ota yhteyttä!

AJANKOHTAISTA

30.03.2015
Rautia Oro Jyväskylä ja HB kivitalot Oy yhteistyöhön
Lue lisää >>
28.01.2015
Rakenna & Remontoi messut 30.1-1.2.2015 Myyrmäkihallissa
Lue lisää >>
17.02.2014
HB kivitalo Jyväskylän asuntomessuilla 2014
Lue lisää >>

Tuotteiden korkealuokkaisuuden takaavat sertifioidut laadukkaat tuotteet. Lähtökohtana yrityksemme toiminnalle on ollut palvella asiakkaitamme heidän toiveissa ja unelmissa  - oman kodin rakentamisessa.

HB kivitaloissa hyödynnetään harkkorakentamisen monia etuja:massiiviset kiviseinät eristävät tehokkaasti ulkopuolta tulevia ääniä sekä talon sisäisiä ääniä. Se mahdollistaa myös erittäin hyvän akustiikan.

Lämpöeristetyistä kevytsora- ja betoniharkoista rakennettu kivitalo on lisäksi myös energiataloudellisesti järkevä ratkaisu. Harkkotalon pieni energiankulutus perustuu hyvään lämmöneristykseen ja massiivisen rakenteen mahdollistamaan tehokkaaseen lämmön vuorokausivarastointiin ja hyvään suunnitteluun. Nykyaikainen kivitalo on oikein tehtynä kustannustehokas, energiaa säästävä ja kestävä niin hometta kuin pakkasta vastaan.